tiistai 24. heinäkuuta 2012

CEXin oireita tuttuun tapaan

Eilen jo tiputuksen aikana iski armoton väsymys ja raskas olo. Päänsärkykin alkoi pian, eikä se suostunut talttumaan edes kunnon nappikuurilla. Koko päivän tuntui kuin olisi ollut joku raskas sumopuku päällä ja päässä sellainen jättikokoinen jumppapallo. Turvotustakin oli ihan kiitettävästi. Tiputuksessa sain nestettä 2 litraa ja lisäksi Xelodan vuoksi pitää juoda 2-3 litraa. Illalla väsytti, mutta uni tuli vasta melko myöhään. Nesteet päättivät aloittaa ulosmarssin ihan urakalla puolen yön jälkeen, joten sain ravata yöllä 6 kertaa vessassa tyhjentämässä rakkoa ihan urakalla. Tämä päivä on mennyt sohvalla hömöttäessä lääketokkurassa. Oksennus on käynyt kurkussa pari kertaa, mutta on päätynyt vielä pysymään sisällä. Kuvotusta on eikä mikään ruoka erityisesti houkuttele. Xelodan aiheuttamat peräpään ärsytykset ovat vielä hallinnassa, mutta pian saan varmasti taas riesakseni tutut 2 viikon tuskat, jotka vievät voimat totaalisesti aina noin puoleksi tunniksi per käynti. Varpaat alkavat olla jo hieman paremmassa kunnossa ja muutenkin jalkakivut alkavat helpottaa. Selkäsäryt ovat vasta alkamassa. Lääkkeitä olen popsinut tänäänkin noin 25 kpl, joten ei ihme ettei ruoka maistu.

Tänään pääsin vihdoin täyttämään papereita perinnöllisyystutkimuksia varten. Äidillä on 11 sisarusta ja isällä 8, joten hieman pitää kaivella tietoja...

Mutta Särkänniemeen lähdetään heti, kun kykenen kävelemään ja pärjään ilman päiväunia yhden päivän! Miehellä on viimeinen lomaviikko meneillään, joten mieluummin menen nyt koko perheen voimin kuin ensi viikolla keskenään poikien kanssa. Kyllä minulla jonkinlainen itsesuojeluvaisto on, vaikka osa onkin eri mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti