keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Kuvauksellinen patti

Pattini taitaa haluta valokuvamalliksi. Ei riittänyt TT-julkisuus vaan patti halusi vielä enemmän. Se halusi henkilökohtaista huomiota. Sitähän Syöpiksellä saa, jos on tarpeeksi epäilyttävä yksilö. Minä olisin mielelläni jättänyt kuvauskeikan väliin, mutta niinpä vaan piti suunnata arvon pattia kuvauttamaan aamutuimaan. Olin ajoissa paikalla ja sain kunnian olla aamun ensimmäinen. Ultraava lääkäri oli otti minut ja patin vastaan vartin etuajassa ja totesi heti patin vaarattomaksi. On vain kuulema arpikudosta. Hah! Siitäs sait patti!

Tämän jatkokertomuksen seuraava osa on luvassa kevään mittaan. Sain jo puhelun genetiikan yksiköstä, sillä he aikovat verrata minun ja serkkuni tietoja. Voi olla, että myös otetaan uusia näytteitä. En ole varma, mitä toivon? Ollako perinnöllinen vai ei? Sattumaa vai ei? Ehkä vastaus selviää jonain päivänä.

3 kommenttia:

  1. Hieno juttu että patti oli vaaraton! Oon täällä ihan jännittäny sun puolesta. Itse sairastanut myös triplanegan, 2v. kontrolli tulossa kesällä.

    VastaaPoista
  2. Jes :) ..hienoo et patti oli vaaraton. Itse kans 36v. Triplanega.. Just ekaan vuosikontrolliin menossa :)

    VastaaPoista
  3. Mahtavaa!! Luit meihin muihin triploihin niiiin paljon toivoa! Jatka kirjoittamista ja hyvää pääsiäistä, terkuin Sanna

    VastaaPoista