maanantai 25. helmikuuta 2013

Nestehukka ja niuho polvi

Ei, en ole näännyttänyt itseäni Pariisissa. Sain nauttia ihanasta lomasta. Rauhallista tallustelua kaupungissa ja Disneylandissa. Tänään menin Naikkarille kiltisti punktioon vaikka nestettä ei ollutkaan kertynyt kovinkaan paljoa. Epäilin 70ml, mutta totuus oli vielä parempi eli 60ml 12 vrk aikana. Leikkauksesta on kulunut nyt 11,5 kk ja vihdoin näyttää lupaavalta. En osaa sanoa, miksi nyt tai miksi ei. Ehkä kortisoni auttoi tällä kertaa tai ehkä toinen leikkaus auttoi sittenkin vaikkakin pienellä 3kk viiveellä. Ehkä joku rööri meni tukkoon ja ensi viikolla alkaa taas tulvia. Seuraavaan punktioon menen vasta sitten, kun on ihan pakko.

Jotta asiat eivät olisi liian hyvin, on leikatun puolen käsi alkanut keräämään hieman enemmän turvotusta. Täytyy yrittää ottaa rauhallisesti sen kanssa. Pyrin käymään vesijuoksemassa pari kertaa viikossa. Muu urheilu on edelleen pannassa, koska polvi äksyilee edelleen. Ihmeellinen polvi. En ymmärrä sitä. Minähän melkein lepäsin paikoillani viime viikolla. Ei kai 12 tunnin huvipuistopäivänä tule kävelleeksi kuin ihan sen lääkärin määräämän minimin? Eikä Riemukaaren huipullekaan ollut edes 300 porrasta. Ihme drama queen -polvi. Pöh sille.

ps. Mahdolliset rintasyöpätaipaleen alussa olijat: Ei kannata pelätä nesteenkertymistä ja pitkää punktiokierrettä. Olen saanut ilokseni poikkeuksellisen innokkaan nesteentuotannon. Yleensä nesteenkertyminen loppuu alle parissa kuukaudessa leikkauksen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti