keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Pikahuoltoa varpaalle, autolle ja pyörälle

Tänään ei mennyt ihan putkeen... Aamulla oli pakko viedä auto pikahuoltoon, koska moottorivalo paloi ja auto käyttäytyi hieman laiskasti. Onneksi sain auton heti työpöydälle ja sain sen iltapäivällä takaisin ja vika oli saatu korjattua. Eilen yritin reippailla pojan kanssa treeneihin pyörällä huiman kahden kilometrin matkan, mutta etulokasuojaa kannattava mutteri tippui matkalle. Fiksasin sitä puukepeillä, että päästiin treeneihin ja takaisin. Tänään kaiveltiin työkalupakista sopivia varaosia ja onneksi löydettiinkin.

Illalla olin lähdössä viemään taas vanhempaa poikaa futispeliin, kun astuin kotona portaissa huonosti. Kävelin vielä varovasti enkä edes sählännyt (kuten yleensä...). Tuloksena iso kuhmu päähän, kunnon ruhjeet nilkkaan, yksi taipumaton ja kipeä varvas sekä kipeä polvi ja selkä. Lähdimme toki peliin, mutta sieltä tultiinkin lähipiirin painostuksen ansiosta päivystyksen kautta takaisin. Varvas kuvattiin, mutta onneksi selvisin säikähdyksellä. Tuli käsky levätä ja syödä lisää särkylääkkeitä.

Otin tänään viimeiset kortisonit tällä erää, joten kivut alkavat taas voimistua eivätkä rappulipat ainakaan tule helpottamaan oloa. Mikähän olisi mukava nukkumisasento ensi yönä, kun vatsa kramppaa, selkä on kipeä, kuhmuja ja ruhjeita on joka puolella eikä lihas- ja luujomotuksistakaan ole puutetta? Taidankin ottaa ylimääräiseksi iltapalaksi Panacodia ja kaivautua lämpöpeiton alle laskemaan lampaita. Huomenna yritän pysytellä kotona ja viettää murmelipäivää. Tavoitteena on nukkua ainakin kahden tunnin päiväunet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti