sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Viidettä kertaa rasvaa, seuraavaksi silikonia

Tammikuun alussa soitin jononhoitajalle ja yritin vääntää rautalangasta, että syöpäpuolen arpi vetää ruttuun ja kirurgi voisi haluta nähdä tilanteen etukäteen. Ei kuulema tarvitse, riittää että tulen suoraan operaatioon. Noh, melkein Strömsössä kun ollaan, voitte varmaan arvata kirurgin ilmeen, kun näki tilanteen. Tapasimme ekaa kertaa ja hän joutui toteamaan, että aiemmista kommenteista poiketen, tämä rakennustyömaa ei nyt kyllä valmistu tänään. En voinut olla nauramatta. Totesin, että olen samaa mieltä. :D Tasotettiin jalat saman muotoisiksi siirroilla ja sovittiin, että nähdään pian ja suunnitellaan yhdessä, mitä kannattaa tehdä ja minkälaista varustetta tavoitellaan. Itse rasvansiirto tammikuun lopulla sujui siis hyvin eikä toipumisessakaan ollut tällä kertaa ylimääräisiä kierteitä. Välillä käy mielessä, että näistä tilanteista moni varmasti ahdistuu. Oma huumorintajuni on niin kiero ja suhtautuminen omaan kroppaan ehkä turhankin huoleton, että ainakin vielä on jatkanut naurattaa. Toki asiaa helpottaa myös se, että voin sumplia työaikatauluja varsin joustavasti enkä ole tarvinnut sairauslomaa paria päivää enempää, kun operaatiot on saatu aina loppuviikkoon.

Tällä viikolla kävin Jorvissa tapaamassa kirurgia ja sovimme, että todennäköisesti laitetaan pienet silikonit rasvansiirtojen seuraksi. Jos joku olisi 8v sitten kertonut, että hankin silikonit, olisin nauranut, sillä olisin ollut valmis lahjoittamaan vaikka heti yli puolet silloisesta varustuksestani. Nyt idea kuulostaa hyvältä. Talven aikana on tullut liikuttua aktiivisemmin ja nyt jopa päästy toipumisen jälkeen muutamaan kunnon rääkkijumppaan. Kesäloma häämöttää heinäkuussa. Olisinkohan silloin jo melkein maalissa tämän projektin kanssa? Sitä ennen olisi luvassa taas myös kontrolli. Sekin vielä.

Sairastuessa pojat olivat pieniä. Nyt pienempikin jo siirtyy yläkouluun ja isompi pääsee ripille. Molemmat ovat jo minua pidempiä ja se konkretisoi aika hyvin kasvun. Kaikkine teineilyineen ovat hellyttäviä ja kasvua on ihana seurata. Se kesäloma. Sitä me neljä odotamme ja suunnittelmme yhdessä. Sitä ennen mennään taas vauhdilla futiksen perässä ristiin rastiin Suomea.

Rakennustarina jatkuu huhtikuun alkupuolella, kun tapaan toisen kirurgin. Aikovat yhdessä pohtia minulle parasta vaihtoehtoa ja ehkä jopa leikata tiiminä. Katsotaan, milloin taas muistan tulla kertomaan matkan käänteistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suosituimmat tekstit