tiistai 3. marraskuuta 2015

Syyssateita, nesteitä ja kuvauksellinen maksa

Onneksi ketutukseen ei voi kuolla... Nesteet ovat taaaaaaaaaaas kerran tehneet comebackin. Ehkä rääkkitreeni on ne saanut liikkeelle. Itse enemmän epäilen kortisonipiikkien vaikutuksen lakkaamista. Näinhän on aiemminkin käynyt aiemminkin. Siis ihan oikeasti! 3,5 vuotta punktioita! 

Strömsössä on muutenkin pientä ruuhkaa... Viime viikolla oli tarkistuskierroksen tt ja tänään soitti lääkäri. Maksan lähellä on jotain, mutta mitä? Se selvinnee seuraavassa jaksossa. On siis luvassa taas uusi kuvaus. Tällä kertaa magneettikuvaus. Turhauttaa. Haluan niin jotain muuta kuin tätä piiiip ravaamista eri kuvauksissa. Haluan rauhan keskittyä elämään.

Sain kesällä nauttia ajasta perheen kanssa ja matkustimme Aasiassa. Taas yksi unelma on toteutettu. Tammikuussa ostamamme talo on edelleen ihana ja siellä on vietetty ihania hetkiä läheisten kanssa. Syksyllä olen raivannut tietoisesti tilaa perheen ja urheilun lisäksi myös ystäville. Lounaita, tapaamisia ja jopa lyhyitä reissuja. Uudenlainen vaihe, kun pojat ovat jo hieman isompia. Seuratoiminta ja poikien harrastukset ovat edelleen osa arkea. Perheenä nautimme yhteisestä ajasta ja suunnittelemme tulevia reissuja.

Mitä muuta haluan? Haluan, ettei minulla ole kalenterissa yhtään tt- tai syöpis-merkintää! Terve, kunnes toisin todistetaan alkaa tuntua jo vitsiltä. Haluan edes yhdet täysin puhtaat kuvat. Kukaan ei voi luvata, ettei minulla olisi missään yhtään syöpäsolua, mutta voisiko ne epäselvyydet edes joskus loistaa poissaolollaan kuvissa? Kysyy epätietoinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti