sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Hiukset kiinni kohti lähestyvää piinaviikko

Pakko raportoida, että nyt hiukset yltävät vihdoin kunnolla sellaisella nipsulla kiinni! Voin siis palata lähtöruutuun eli viimeksi 2,5 vuotta sitten käyttämääni tapaan laittaa hiukset kiinni, jos tai siis kun bad hair day yllättää. Jee!


Huomaan, että reilun viikon päästä alkava piina viikko pyörii jo mielessä. Olen välillä omissa ajatuksissani. Asiat jäävät hieman roikkumaan ja tulee välillä oltua hieman liian lyhytsanainen perhepiirin ulkopuolella. Pahoittelut kaikille, jotka ovat tästä saaneet osansa! Kevään mittaan on kuitenkin ollut sen verran kaikenlaista ylimääräistä kolotusta ja monella samaan aikaan ensimmäisellä kierroksella olleella on jo toinen kierros menossa, joten en osaa olla ihan huoleton vipeltäjä. Lääkärin tapaan onneksi ennen juhannusta, joten sitten on vielä aikaa reilu viikko reissuun.

Jatko-osa marmatuksiin: kättä särkee ja turvottaa. Olisi tarvetta vaihtokädelle. Menee hermot. On raivostuttavaa olla romuna yhtenään. Jotain hyvääkin vaivojen suhteen... uskallankohan edes ajatella tätä... mutta siis en ole käynyt punktiossa melkein kahteen kuukauteen eikä se alue ole kerännyt lainkaan nestettä! :D Ne nesteet on siis nyt siellä käsivarressa ja kämmenselässä. Suo siellä, vetelä täällä. Plaah.

Nyt on meneillään juhlaviikot: lakkiaisia, synttäreitä ja yhteisiä hetkiä ystävien ja läheisten kanssa. Luvassa on myös nuoremman pojan synttärikemuja ja loppukuusta kaukaa tulevat odotetut vieraat. Ihanaa, että kesä on tehnyt comebackin hetkellisen katoamisen jälkeen. Pojilla alkoi eilen kesäloma ja heillä on loman alkussa pari päiväleiriviikkoa ja sen jälkeen vapaampaa vipeltämistä reissuun asti. Töissä olisi vielä neljä suht vilkasta viikkoa edessä. Jaksaa jaksaa...

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon hiusten kasvamisesta- nyt siten vaan kauppaan ostamaan hienoa nipsia !!!! joo mun aidilla lkaa sadehoito 26.6 HYKSissa ja sitten katsotaan eteenpain. Silla on viela joka paiva keraantynyt niin paljon nestetta kainaloon etta on saannut ravata Kirurgissa sita tyhjentamassa - no- katse kohti tulevaisuutta ja paljon hienoja kesa hetkia sinulle !!!!

    VastaaPoista