keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

2v-kontrolli ja bonuskierros

Piinaviikko meni tällä kertaa suht nopeasti, koska olin flunssassa ja samaan syssyyn oli nuoremman pojan molemmat synttärit meillä kotona. Pojan toiveesta kutsuttiin 15 kaveria meille... Suosittelen lämpimästi kaikille, varsinkin jos on itse puolikuntoinen. ;) Yöt nukuin huonosti yskän kanssa, mutta ainakaan ei ollut voimia murehtia. Tänään lähdin siis lounasaikaan töistä Meilahden suuntaan. Matkalla sinne sain huonoja uutisia erään ystävän rs-taipaleesta, joten olin ihan käkikellokunnossa, kun saavuin perille vesisateessa... ja ilman varjoa tietenkin. Uusi ja nuorehko erikoislääkäri otti minut vastaan. Sain heti kuulla, että olisipa aina tällaisia rs-tapauksia. Alku oli siis varsin lupaava. Kuvat olivat kyllä tavallaan puhtaat, mutta keuhkoissa oli joku imusolmuke. Great! Lopun varmaan arvaattekin. Luvassa uusi kierros siis tt:n labrojen ja lääkärikäynnin kera. En voi valittaa, etteikö minua seurattaisi, mutta välillä tuntuu, että vähempikin riittäisi. Imusolmuke voi johtua pahasta flunssastani, joka riivasi erittäin ärsyttävän yskän muodossa jo tt:n aikaan.

Oli mukava käynti! Sain kehuja siisteistä arvista. Lääkärin kysyessä lomasuunnitelmistani tuli kerrottua reissustamme ja kodinvaihdosta. Siitähän sitten riitti juttua ainakin siksi aikaa, kun lääkäri kirjoitti minulle reseptin poskiontelontulehdukseen siltä varalta, ettei olo helpota viikonlopun aikana. Syöpiksellä tuli siis ihan lomafiilis. Loma häämöttää, joten nyt alan siirtää ajatuksiani siihen. Palaan linjoille taas elokuussa, kun on taas vaihteeksi piinaviikon aika. Onnellista/iloista/mukavaa/aurinkoista kesää!

1 kommentti:

 1. Sinulla oli kiva lääkäri, kun hänellä on aikaa keskusteluun potilaan kanssa.
  Harvinainen "herkku".
  Lukijan toivomus: kerro leikatun puolen kädestä, miten pärjäät sen kanssa. Sinulla oli poistettu melkein kaikki imusolmukkeet.
  Käytätkö hihaa ja hanskaa, onko turvotusta?
  Aika usein se on hirveä elinikäinen riesa.
  Sinullekin, Elina, onnellista/iloista/mukavaa/aurinkoista kesää! :)

  VastaaPoista