keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Hyvällä mielellä joululomalle

Olen malttanut olla turhia stressaamatta viimeiset pari viikkoa. Olimme mieheni kanssa henkisesti varautuneet uuteen hoitokierrokseen. Emme ole vielä edes aloittaneet kunnolla ensi kesäloman suunnittelua. Näkyvyys tulevaisuuteen on ollut melko heikko.

Tänään verho väistyi tulevaisuuden edestä. Kuvissa ei mitään syöpään viittaavaa! Ainahan pitää jotain ekstraa saada kaupan päälle, joten tällä kertaa sain lähetteen magneettikuvaan, jossa selvitetään vielä tarkemmin lonkkakivun aiheuttajaa sekä maksan TT-kuvaukseen maaliskuulle, koska siellä seikkailee verisuonitiheentymä (ilmeisesti hemangiooma). Vastaavaa on minulla esiintynyt aiemminkin, joten ei pitäisi olla mitään aihetta huoleen. Samalla sain lähetteen fysioterapiaan, koska leikatun puolen käsi on turvonnut yli vuoden tauon jälkeen. Kontrollit edelleen 6kk välein ja joka kerta TT. Taas kerran sain muistutuksen, että minulla on tavallista korkeampi uusiutumisriski.

Mutta näillä mennään joululomalle ja uuteen vuoteen. Olen siis terve, kunnes toisin todistetaan. :) Iloista joulua kaikille!

maanantai 2. joulukuuta 2013

Syöpäselviytyjän joulukalenteri

Joulukalenterista taitaakin olla luvassa kaikenlaista vekkulia ja vänkää. Tässä pari maistiaista
1.luukku: entistä enemmän turvotusta kädestä, edelleen kipua lonkassa
2. luukku: soitto Syöpikselle ja passitus tt-kuvaukseen ja lääkärille etuajassa
3. luukku: vesijuoksua klo 6.15 turvotuksen kiusaksi
5. luukku: labrat. Toivottavasti luukun numero ei ennakoi hutitökkimisiä neulalla
9. luukku: punktio aamutuimaan. Taas jää aamurääkki väliin.
10. luukku: aikaistettu tt-kuvaus lonkkakivun vuoksi
17. luukku: varjoainetta ja puolilitraa hedelmämehua
18. luukku: lääkäri ja joulurauha tai taistelusuunnitelma
20. luukku: joululoma alkaa

Näillä mennään taas. Onneksi löysin joulumielen viikonloppuna ja ehdin tonttutouhuilla. Kolmen viikon päästä on odotettu joulu ja olemme nauttimassa Rukalla rinteistä ja jouluisista maisemista. Sitä ennen on luvassa taas syöpähupia koko rahan edestä.

Suosituimmat tekstit