keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Hyvällä mielellä joululomalle

Olen malttanut olla turhia stressaamatta viimeiset pari viikkoa. Olimme mieheni kanssa henkisesti varautuneet uuteen hoitokierrokseen. Emme ole vielä edes aloittaneet kunnolla ensi kesäloman suunnittelua. Näkyvyys tulevaisuuteen on ollut melko heikko.

Tänään verho väistyi tulevaisuuden edestä. Kuvissa ei mitään syöpään viittaavaa! Ainahan pitää jotain ekstraa saada kaupan päälle, joten tällä kertaa sain lähetteen magneettikuvaan, jossa selvitetään vielä tarkemmin lonkkakivun aiheuttajaa sekä maksan TT-kuvaukseen maaliskuulle, koska siellä seikkailee verisuonitiheentymä (ilmeisesti hemangiooma). Vastaavaa on minulla esiintynyt aiemminkin, joten ei pitäisi olla mitään aihetta huoleen. Samalla sain lähetteen fysioterapiaan, koska leikatun puolen käsi on turvonnut yli vuoden tauon jälkeen. Kontrollit edelleen 6kk välein ja joka kerta TT. Taas kerran sain muistutuksen, että minulla on tavallista korkeampi uusiutumisriski.

Mutta näillä mennään joululomalle ja uuteen vuoteen. Olen siis terve, kunnes toisin todistetaan. :) Iloista joulua kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihana kuulla:) Jännitin puolestasi. Rentouttavaa joululomaa ja Onnea uudelle vuodelle!

  VastaaPoista
 2. Hyviä uutisia! Mukavaa joululomaa koko perheelle! Pohjoisessa on varmasti luntakin. iina

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu! Olen jännittänyt puolestasi. Itselläni myös triplanega rintasyöpä, pari vkoa sitten sain viimeisen sytostaatin ja tammikuussa vielä vartalon pet-kuvaus. Toivon ettei siinä löydy mitään, kovasti minuakin jännittää.

  Päivi

  VastaaPoista