maanantai 31. joulukuuta 2012

Kohti tulevaisuutta

Joululoma sujui ihanasti ja oli aivan mahtavaa viettää viikko yhdessä miehen ja poikien kanssa Rukalla. Olen iloinen siitä, että koko perheemme viihtyy tuntitolkulla rinteessä 20 asteen pakkasesta huolimatta. Viikon parasta antia olivat tuolihisseissä käydyt keskustelut, yhdessä loikoileminen ja takkatulen ääressä hömöttäminen kirja kädessä. Keskustelimme loman aikana useaan otteeseen tänä vuonna tapahtuneista asioista ja sairastumiseni näyttäisi olevan vain yksi asia muiden joukossa poikien mielessä eikä mikään iso mörkö.

Olen päättänyt uskoa parempaan ensi vuoteen vaikka pelkopeikko välillä vilkutteleekin olkapäältä. Aion nauttia elämästä ja jatkaa unelmien toteuttamista. Tiedän, että tilanteeni on ahdistanut, koskettanut ja surettanutkin monia vuoden varrella. Suurkiitokset kaikesta saamastani tuesta ja tsemppauksesta. Nyt näen taas tulevaisuuden kirkkaana. Tästä on hyvä jatkaa. Onnellista uutta vuotta!

4 kommenttia:

 1. Terveyttä ja kaikkea hyvää uuteen vuoteen! T. Tokakertalainen

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvää alkavaa vuotta myös sinulle ja perheellesi!

  Lasten elämä on onneksi niin hetkeen sidottua, että vaikeatkin asiat unohtuvat pian kun vain perusturvallisuus ja tutut kuviot ympärillä säilyvät. Ja hyvä niin - ehtivät kyllä vielä elää uusien, omienkin mörköjensä kanssa, sillä eihän niiltä kukaan elämässään välty.

  Toteuta sinä vain rohkeasti omia ja perheesikin unelmia! Hyvää vuodenjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihanalta kuulostava loma teillä! Tuollainen antaa varmaan voimia arkeen.Hyvää uutta vuotta koko teidän perheelle - ja terveyttä!

  VastaaPoista
 4. Hei! Mitä sulle kuuluu? Ethän vaan lopeta blogiasi! Olet ollut niin suurena tukena ja kannustajana :) Lämpimin terveisin Sinna

  VastaaPoista