torstai 13. joulukuuta 2012

Hopeakylki ja korvamörkö

Mikähän tämän syöpäprojektin aikana olisi sujunut kuin Strömsössä? Ainoana tulee tällä hetkellä mieleen ensimmäisen leikkauksen haavan parantuminen. Odotin tietenkin yhtä nopeaa toipumista myös tällä kertaa, mutta tulehdus oli iskemässä päälle tiistaina ja eilen se päätti riehaantua sen verran, että painellessa haavasta tuli ihan kiitettävästi verta ja muuta kivaa. Soitin Naistenklinikalle ja sain ohjeeksi lähteä illalla päivystykseen, jos nousee kuumetta. Onneksi ei noussut, joten sain viettää koti-illan. Aamulla lähdinkin sitten retkeilemään kolmatta kertaa tällä viikolla Naistenklinikalle. Haava puhdistettiin ja kyseisen puolen seroomakertymät tyhjennettiin. Haavan päälle laitettiin Mepilex Ag -vaahtosidos, joten nyt minulla on hopeaa kyljessä! Ohjeena on levätä ja suihkutella haava-alue vähintään kerran päivässä. Syöpiksellä oli tänään parikin tuttua nuorta syöpäsiskoa CEF-hoidoissa, joten kävin moikkaamassa heitä.

Kotimatkalla sain puhelun pojan opettajalta. Esikoinen itki korva- ja päänsärkyä, joten eipä tarvinnutkaan mennä kotiin päiväunille, vaan lähdettiin pojan kanssa apteekkiin, lääkäriin ja apteekkiin. Ensimmäinen apteekkireissu oli pikavisiitti, jonka aikana ostin kasan särkylääkkeitä, jotta saatiin kivut hallintaan ja poika hiljenemään. Lääkärireissun jälkeen päästiin sitten ostamaan ostamaan nenäsuihkeet ja antibiootit helpottamaan korva- ja poskiontelontulehdusta. Toivottavasti varsinkin kovaa kipua aiheuttava korvamörkö saadaan häädettyä pikaisesti.

Taas meni koko päivä sairauksien parissa. Nyt täytyykin käynnistää superpikakorttitehdas, jotta saan joulukortit vielä tänään postiin. Harmi, että tuo minun kirjoittajatonttu on nyt kipeä ja nukkuu. Huomenna taidamme nukkua yhdessä päiväunet. Naistenklinikalle suuntaan seuraavan kerran vasta lauantaina punktioon. Huomenna en mene sinne vaikka haava räjähtäisi tai sieltä kävelisi avaruusolentoja. Piste.

1 kommentti:

  1. No kieltämättä ei kuulosta ihan Strömsöltä tuo touhu!:( Ei voi muuta kun toivottaa nyt paranemisia pöpöhaavalle ja korvapöpölle - kenkkuja molemmat! Onneks on hoidot nyt nopeasti käynnistetty.Mistä ihmeestä tuo haavatulehduskin nyt tuli? Täälläkin koululaiset tuo tullessaan taudit toisensa jälkeen.On jo sairastettu vesirokkoa,enterorokkoa ja nyt sit kuulemma riehuu norovirus koulussa ja päikkärissä.Viime vuonna esikoinen oksensi suoraan piparitaikinaan joten jotain vastaavaa tapahtuu varmaan tänäkin jouluna...:)Toivotaan että saatte huomisen rauhassa lepäillä ja toipua kotona!

    VastaaPoista