perjantai 12. lokakuuta 2012

Rutinoita ja kaktuksia

Eilinen hydrobic oli sen verran tehokas, että nyt leikkausalue kirjaimellisesti rutisee, kun nostan käden suoraksi ylös. Se rutina kuuluu ihan selvästi useamman metrin päähän. Niin ja välillä kuuluu lorinaakin. Jos olisin eilen käynyt ensin punktiossa ja vasta sitten hydrossa, epäilisin, että punktioreiästä on mennyt kasoittain vettä sisälle... Mistähän voi taas tietää, mikä on normaalia ja mikä ei? Onneksi rutinaan ei liity kipua, joten jään seuraamaan tilannetta.

Olen ihmetellyt tällä viikolla nuutunutta vointiani. Veto on ollut poissa ja eilen päädyin pakkotsemppaamaan itseni liikkeelle. Viime yönä uni oli katkonaista, aamulla oli kunnon päänsärky ja nyt on jo kaktuksiakin kurkussa. Grrrr! Kyllä ärsyttää olla taas maata voimattomana sohvalla.

Lisäys pari tuntia myöhemmin. Kolottaa ja jomottaa, mutta en anna periksi. Sohvaperunana aion  suunnata ajatukset mukaviin asioihin. Koska joululoma on jo buukattu, on aika keskittyä kesälomaan ja aloittaa kodinvaihdon metsästäminen ensi kesälle. Lomareissut ovat aina olleet meidän perheelle tärkeitä, mutta niiden arvo on noussut entistään tänä vuonna, koska emme päässeet pidemmälle matkalle lainkaan hoitoputken takia. Flunssan lisäksi diagnoosiksi taitaa sopia vakava matkakuume. :)

4 kommenttia:

 1. Hmm...Kyllä minä nyt sinuna kävisin jossain noita rutinoita ja lorinoita näyttämässä vaikkei kipuja olisikaan.Ettet ole mitään tulehdusta sinne saamassa.Ei ihan normaalilta tunnu.Ja toivottavasti et saa vielä kunnon flunssaa päälle.Meillä sairastettiin just oksennusripulikuumetautia joka tarttui kivasti jokaiseen perheenjäseneen muutaman päivän välein.Kyllä oli jo vitsit vähissä.

  VastaaPoista
 2. Hei, nyt rutinat ja lorinat ovat kadonneet jo lähes kokonaan. Flunssa valitettavasti on jatkanut pahenemista. Nyt olisi viikko aikaa saada itseni kuntoon ennen lomaa.

  VastaaPoista
 3. voi kun kiva että ettei kehittyny pahemmaks tuo rinnan tilanne.Nyt sitten vaan hoitelet tuon flunssan kunnolla että pääsette terveinä lomailemaan - eli saikkua ja lepoa vaan! Mukavaa lomaa ja syksyn jatkoa!:)sama anonyymi toivotteleepi

  VastaaPoista
 4. Mä peukutan tuota matkakuumetta! Toivottavasti olosi kohenee pian.

  VastaaPoista