torstai 2. elokuuta 2012

Uusia hiuksia näkyvissä!

Päälaella alkaa tuntua jo untuvan tilalla vahvempia hiuksia ja vaalean nöyhtän joukkoon on tullut selvästi tummempia ja paksumpia hiuksia. Just eilen ihastelin Syöpiksellä erästä minua nuorempaa naista joka käveli sänki päässä pää pystyssä. Pian minäkin saan heittää huivit ja pipot nurkkaan ja nauttia uusista hiuksista! Jee!  Vapaa-ajalla saatan intoutua seikkailemaan ilman huivia heti, kun alkaa olla uutta hiusta joka puolella päätä.

Emme päässeet tekemään tänä kesänä kodinvaihtoa Barcelonaan, mutta saimme perheen kuitenkin meille kylään. Ilta sujui mukavasti ja tuntui kuin olisi ollut minilomalla, kun vertailtiin lasten kouluasioita ja muita arkeen liittyviä aiheita. Pojatkin olivat ihan poikki, kun kolme tyttöä intoutui leikkimään miekoilla ja muilla taisteluvarusteilla. Saatiin taas mukavasti kansainvälistä meininkiä ja ihanaa vaihtelua arkeen. :)

Palellus iski taas pitkästä ilosta, mutta onneksi ei sentään itku. Pitkät unet tulevat taas tarpeeseen. Varpaita kenkuttaa taas enemmän, joten syötin niille kasan puhdistusainetta ja Bacibactia ja taiteilin niille kuitukankaasta ja teipistä hienot yksiöt. Sielläpähän saavat mököttää rauhassa.


Ps. En malttaisi nyt nukkua ollenkaan vaan tekisi mieli alkaa taas touhottamaan vaikka kello näyttää jo pian 23 ja silmät seisoo päässä. Onneksi varpaat paketoitu tiukasti, niin en voi lähteä kohottamaan kuntoa tai puuhaamaan jotain muuta yhtä tähdellistä keskellä yötä. Ehkä on ihan hyvä, ettei Suomessa ole kaupat auki keskellä yötä. Muuten lähtisin varmaan nyt ostamaan pojille syysvaatteita. Huomisellekin on kivaa luvassa, kun menemme katsomaan afrosirkusta eli tutummin Madagascar 3:sta.

2 kommenttia:

 1. Hienoa! Uudet hiukset piristävät tosi paljon, muistan ekan kerran kaljupäisyyden loppumisen vieläkin lämmöllä; naisihmisiä ei todellakaan ole suunniteltu kaljupäisiksi. Aika nopeasti kasvoi ihmisten ilmoillekin kelpaava lyhyt "pystäri", joka ei ollut itse asiassa yhtään hullumpi malli.

  Mukavaa leffakeikkaa, mun nuorimmaiseni meinaa muuten myös huomenna samaa leffaa katsomaan! 13-vuotias ei tosin enää huoli leffaseuraksi äitiä vaan ,enee omien kavereidensa kanssa.

  VastaaPoista
 2. Tästä on vielä pitkä matka tasaiseen "hiusmattoon". :)

  Tsemppiä töihin! Minä en pärjäisi vielä työtahdissa ainakaan kokonaisia päiviä. Parin puuhapäivän jälkeen tulee aina superpitkät yöunet ja sen päälle vielä usein päiväunet. Onneksi on vielä kuukausi aikaa opetella elämään ilman päiväunia...

  Harmi, ettei 13v huoli sinua leffaseuraksi. Madagascar on juuri sopivaa huumoria tähän olotilaan. :)

  VastaaPoista