maanantai 27. elokuuta 2012

Uusi viikko, vanhat kujeet

Aamu alkoi taas iloisesti punktiolla. Perjantaina nuorehko erikoistuva lääkäri ei saanut nestettä ulos, mutta tänään kokeneempi lääkäri survoi neulan jonkun seinämän läpi niin, että rutisi. Sitten tulikin nestettä ihan urakalla. Nyt osaan ohjeistaa muita lääkäreitä paremmin.

Punktion jälkeen houkuttelin siskon pitämään tauon töistään ja käväisemään kahvilla kanssani. Sädetys sujui rutiinilla ja melkein aikataulussaan. Sitten olinkin jo valmis lähtemään ystävän kanssa lounaalle. Lähdin aamulla kotoa klo 7.45 ja kotiuduin klo 13.15 eli kyllä tämä syöpäläisen arki käy ihan työstä. Ensi viikolla aloitankin sitten oikeat työt. Mielenkiintoista nähdä, miten saan aikataulut rullaamaan. Onneksi tämän viikon loppuun mennessä olen saanut jo yli puolet sädehoidoista.

2 kommenttia:

 1. Heips!

  Kuulostaa aika hurjalta tuo punkteeraaminen, ja se, että nestettä kertyy etenkin. Ovatko antaneet mitään toivoa sen ehtymisestä?

  Otahan työt rauhallisesti, olet käynyt melkoisen mankelin läpi. En ole kyllä itse mikään paras neuvonantaja, meninhän jo elokuun alussa töihin, kun ei ollut sädehoitoja. Varaudu mahdollisiin sairauslomapäiviin, itse jouduin olemaan yhden elokuun viikonkin kokonaan pois. Pikkuhiljaa hyvä tulee. :-)

  PS. Jumppaharrastuksiin kannattaa ehkä myös palailla hieman rauhallisemmin kuin minä: kävin tänään töiden jälkeen sekä pilateksessa (aika rankassa sellaisessa) että vatsa-peppu-muokkauksessa. Hyvää teki sielulle ja ruumiille, pidin omia pikkubreikkejä välillä. "Uusia" lihaksia odotellessa...

  VastaaPoista
 2. Hei,

  ei taida ehtyä tämä tuotantolaitos. Aiemmin tuli enää 10ml/vrk ja nyt tulee tuplasti enemmän. Menen ensi viikolla keskustelemaan siitä operaatiosta.

  Yritän ottaa rauhallisesti töissä ainakin työajan suhteen. Olen luvannut ja vannonut työnantajalle, että pysyn sovituissa rajoissa. Enpä olisi ikinä uskonut, että joudun tällaistakin lupaamaan. :)

  Yskä ei ole vieläkään rauhoittunut, joten en pääse jumppaan vielä. Odottavan aika on pitkä...

  VastaaPoista