lauantai 21. heinäkuuta 2012

Kesäkalju ja vauhtivarpaat

Nyt ajoin loputkin hiukset pois. Hiuksia oli enää pari hassua vaaleaa töyhtöä, joten tuntui järkevältä leikata ne kokonaan pois. Jäljelle jäi noin puolen sentin untuvainen siili. Nyt jään odottamaan uusien hiuksien ilmestymistä.

Illalla jouduin poistamaan varpaista painetta tökkimällä neulalla varpaankynnen alle. Liika paine aiheuttaa kipua ja irrottaa varmemmin kynnet. Nestettä tuli aika reippaasti molemmista pottuvarpaista. Kaikkea sitä tämän syöpäprojektin takia päätyykin tekemään. Mitähän seuraavaksi?

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Ihana lukea että teillä on ollut hieno Köpiksen matka, se antaa taas voimia ja elämäniloa!

  Luin tässä taannoin että olet harkinnut myös toisen rinnan poistoa. Itse olen ihan samalla linjalla. Pyysin itse asiassa että kirurgini olisi poistanut molemmat rinnat samalla kertaa, mutta hän sanoi, että on kaksi painavaa syytä miksi hän ei tee sitä. Ensinnäkin parantumiseen menee enempi aikaa ja nyt on kiire parantua, jotta voidaan aloittaa cytostatit. Toinen syy on kuulemma, että kun menen toisen rinnan korjausleikkaukseen, niin samalla voidaan poistaa toinenkin rinta, mutta säästää ihoa, jotta plastiikkakirurgin on sitten helpompi tehdä samankokoiset uudet rinnat todennäköisesti selkäpuolen ihoa käyttäen, tai alavatsan ihoa lainaten. Muitakin vaihtoehtoja on, mutta niistä kuulemma keskustellaan kun vuosi cytojen loppumisesta on kulunut, eikä muuta epäilyttävää ole löytynyt. Olen tyytyväinen kirurgini selitykseen. Hän jopa yllätti minut sanomalla, että jos hän itse saisi minun kaltaiseni diagnosin, niin hän haluaisi myös poistaa molemmat rinnat. Hänen ei tarvinnut sanoa enempää. On vain ajan kysymys milloin saan syövän myös toiseen rintaan, enkä minä ainakaan jää sitä odottamaan, vaan haluan toisenkin rinnan pois mahdollisemman pian.

  Jotenkin tässä vain ajattelen näin, että jos syövästä selvitään, niin ei tässä ole mitään hätää. Meillä on niin hyvä sosiaaliturva, että rinnat muokkaillaan uudestaan ja hiukset kasvaa ajallaan takaisin ja meistä on tullut sairauden myötä onnellisimpia, sillä tiedämme mikä elämässä on tärkeää, emmekä urputa pikkuasioista.

  Toivottavasti antibiotit saavat sinut super kuntoon maanantaiksi ja jään tänne odottamaan miten sinun hiuksesi kasvavat taas takaisin! "W"

  VastaaPoista
 2. Hei W,

  olipas helpottavaa kuulla, että joku toinenkin on yhtä radikaalilla kannalla toisen rinnan suhteen. :) Nyt täytyy siis odottaa vuoden verran, että saan tuon projektin liikkeelle. Itsekin olen sitä mieltä, että mieluummin poistatan toisen kuin jään odottamaan syöpää siihenkin. Tämä syöpä tuli jo niin rajuna versiona, että en jää odottelemaan samaa settiä toiselle puolelle.

  Tähän mennessä minulle on kasvanut ihan vaaleata hiusta. Mielenkiintoista nähdä tummeneeko sävy, kun hiukset kasvavat.

  Tsemppiä sullekin hoitoihin! :)

  VastaaPoista