tiistai 31. heinäkuuta 2012

Irtoilevat kynnet

Ja niin lähti ensimmäinen pottuvarpaan kynsi lomalle toissa iltana. Leikkasin kynnen itse, kun se oli ihan irti. Juureen jäi jäljelle noin puolen sentin siivu kynttä. Toinen taitaa lähteä pian perässä. Mitähän seuraavaksi? Kulmakarvoja on jäljellä noin 10 kpl per kulma. Sormien kynnetkin tuntuvat hieman oudoilta välillä. Toivottavasti ne edes pysyvät paikoillaan.

Muutoin olo alkaa jo palautua hiljalleen normaaliksi. Kuvotusta on edelleen ja Xelodan oireita on vielä, mutta toivottavasti pian olo alkaa olla jo hyvä. Vielä on edessä viimeinen matalasoluviikko. Toivottavasti nytkin vältyn infektioilta ja sairaalareissulta.

Alan olla jo valmis palaamaan arkeen ja pian jo töihinkin. Syksylle olen päättänyt varata aikaa kunnon kohottamiselle. Nyt jo pienikin ylämäki saa puuskuttamaan, joten melkoinen urakka on edessä. Hyvä, ettei projektit lopu kesken. :) Toivon, että huomenna saan hyviä uutisia ja sädehoidot alkavat pian.

2 kommenttia:

  1. Ihana, että jaksat olla noin positiivinen!
    Voimia tulevaan!

    VastaaPoista
  2. Vaikka polku on ollut välillä raskas ja kivulias, olet kuitenkin nyt jopa edellä aikkataulusta ja sytot takanapäin. Onneksi olkoon ja voimia vielä jatkoonkin!

    VastaaPoista