keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Päänsärkyä ja väsymystä

Eilinen sujui suht ok. Jaksoin puuhailla sopivasti ja säryt pysyivät siedettävinä: oli hieman hönö olo ja päätä särki. Oksettava olokin pysyi kurissa. Nukuin eilen päiväunet ja viime yönä hyvät yöunet, joten luulin herääväni pirteänä uuteen aamuun. Jopas olin väärässä!

Aamusta alkaen oli karsea päänsärky, joka ei ole rauhoittunut buranalla, parasetamolilla eikä rentouttavalla suihkulla. Panacodia en uskaltanut ottaa, koska olen jo muutenkin ihan sekaisin kuin käkikello. Päivän ensimmäiset päiväunet nukuin jo heti klo 9 jälkeen ja toiset iltapäivällä. En ole kertaakaan hoitojen aikana ollut näin väsynyt ja poikki. Koko ajan heikottaa/pökerryttää ja on huono olo. Tänään otin viimeiset Granisetronit, joten huomisesta alkaen olen Primperanin armoilla. Toivottavasti se pitää pahoinvoinnin loitolla.

3 kommenttia:

 1. Hei taas!

  Kuulostaa aika karmealta - tasan viikon päästä samaan jamaan joutuvan näkövinkkelistä. Toivottavasti olosi paranisi pikaisesti, kesällä on tosi kurja olla heikkona. Helteet (jos ja kun sellaisia saadaan) vaan pahentavat fiiliksiä ja lisäävät juomistarvetta.

  Mulla alkaa ensi torstaina (juhannusaaton aattona) eka CEX-kuuri sykloforfamidi-epirubisiili-cocktaililla, ja Xelodat sitten taas sen päälle. Sitä ennen nautin kesästä, juhannus voi mennä aika lailla ohi tänä vuonna...

  Suosittelen lämpimästi Tallinnan reissua sellaisen juuri itsekin tyttöjeni kanssa heittäneenä. Yövyttiin punaisella laivalla ma-ti-yö ja sitten laukattiin kuin laitumelle päässeet tammavarsat tyttömäisten juttujen perässä koko pitkä päivä. Yhden siiderin uskaltauduin vanhassa kaupungissa nautiskelemaan, muuten mentiin Ville Viikingin alkoholittomilla ja vastaavilla. Keskiviikkona sukuloitiin ja sukkuloitiin vielä oman maan pääkaupungissa ja illalla palattiin takaisin omaan kotipesään. Piristi kivasti päästä vähän tuulettumaan!

  VastaaPoista
 2. Hei vielä! Tuli juuri mieleen, että oliko sulla Emendiä pahoinvointiin? Mulle määrättiin sitä kolmen tabletin verran kortisonien lisäksi. Ensimmäinen ennen sytostaattia aamulla ja kaksi seuraavaa seuraavina päivinä.

  VastaaPoista
 3. Hei,

  minulla oli ainoastaan Granisetron Primperanin lisänä. Kortisoniakin on, mutta en ole käyttänyt sitä. Turvaudun siihen vasta, jos mikään muu ei auta.

  Meillä on luvassa retket ainakin pariin huvipuistoon, joten irtiottoja arjesta on luvassa. :)

  VastaaPoista