tiistai 3. huhtikuuta 2012

Aurinko paistaa risukasaan :)

Vatsassa oleva metaasisuspekti on tänään tehdyn TT-kuvauksen perusteella ilmeisesti nesterakkula (ei ainakaan ole kasvanut kolmen viikon aikana) ja sitä seurataan jatkossa TT-kuvauksissa. Leikkauksessa oli jäänyt yksi pahisimusolmuke poistamatta ja se on kasvanut 1,0 sentistä 1,3 senttiin kolmessa viikossa. Kyseistä pahista ei kannata leikata, ettei hoitojen alkamista jouduta siirtämään, vaan sitä häädetään sytostaateilla ja tavallista tiukemmalla sädetyksellä. Luustokuvassa kaikki oli ok. HER2-positiivisuudesta ei ollut tullut vielä tietoa, joten tiistaina alkavien hoitojen sisältö on vielä auki. Luvassa on kuitenkin hoitoja koko rahan edessä.

Kyllä tämä syöpäprojekti on yksi helvetillinen tunteiden vuoristorata! Eilen lääkäri oli aloittamassa kaikkea pikana eikä ollut kovinkaan positiivisen oloinen ja tänään oli selvästi rennompi ja tuumasi vaan, että eipä tässä ole löytynyt mitään uutta eiliseen verrattuna ja ettäkuvat oli ok ja hoidot alkaa suunnitellusti. Miehen kanssa iloittiin siitä, ettei ollut kuin yksi näkyvä pahis. Enpä olisi vielä muutama viikko sitten uskonut, että iloitsen vähän levinneestä syövästä! Jokohan vihdoin uskaltaisin tulostaa lentoliput ja alkaa pakkaamaan laukkuja?

Käväisin myös Kelassa selvittämässä sairauslomaan liittyviä asioita. Se putiikki jaksaa kyllä aina yllättää byrokratian määrällä... Huomenna jatkan aiheeseen liittyvää selvittelyä ja seikkailen sydämen gammakuvaan, lounaalle ja fysioterapiaan.

1 kommentti:

  1. Projektisi etenee aivan hurjaa vauhtia! Onneksi olet saanut myös hyviä uutisia väliin, ja sinulla on aivan mahtava selviytyjän asenne. :-)

    Älä vaan missään nimessä menetä toivoasi, se kantaa pitkälle.

    Rentouttavaa pääsiäislomaa sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista